Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Go4it-coaching

Omdat je alles KUNT, als je maar WILT

Als je de weegschaal hiernaast bekijkt dan verklaart dit de zin "voorkomen is beter dan genezen".

Een genezingsproces bij een DEPRESSIE is bijvoorbeeld veel langer dan een proces te ondergaan om de kans om een depressie te verkleinen.

Als je iets WILT voorkomen omdat je anders mogelijk véél langer bezig bent met het gevolg dan wil ik je helpen. Dit geldt uiteraard alleen voor gevolgen die te genezen zijn.

Voor scholen en bedrijven geef ik de presentatie "Voorkomen is beter dan genezen bij een aankomende depressie". De ouders van leerlingen van het Bernardinus-college en het Grotius in Heerlen hebben hier vrijwillig aan deel mogen nemen. De reacties waren héél positief. Bij de Academie voor informele zorg waren de deelnemers ook erg enthousiast. Als je dit leest en je denkt bij jezelf dat je mij graag ook ergens een presentatie wilt laten geven op dit gebied mag je uiteraard altijd contact met mij opnemen. Maak dan gebruik van het formulier. Uiteraard kun je mij ook rechtstreeks mailen op [email protected].

Als je meer ZELFVERTROUWEN hebt kan dit ook helpen om dingen te voorkomen. Als je POSITIEF kunt denken zal dit je ook helpen. Allemaal dingen waar ik je graag INZICHT in wil geven op welke manier JIJ dit KUNT doen.