Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Go4it-coaching

Omdat je alles KUNT, als je maar WILT

"Ik ben een MENSEN-MENS"

JONGEREN en VOLWASSEN die door een COACH geholpen willen worden om hun missie, passie en roeping te vinden.

VOLWASSENEN wil ik graag helpen hun Ikigai te vinden, dit is iets wat elke volwassene, die lekkerder in zijn/haar vel zou WILLEN zitten, zou KUNNEN ondergaan. Ik zeg hier bewust geen MOETEN, maar ik GUN het IEDEREEN.

JONGEREN, in de leeftijd tussen 13 en 23 jaar, PUBERS worden ze ook wel genoemd, maar wat zijn het MOOIE MENSEN! En wat werkt dat BREIN geweldig. Ze zijn bezig met het ontdekken van "WIE BEN IK", en "WAT WIL IK", maar wat is het soms lastig om deze zoektocht te volbrengen. Ze verdienen AANDACHT.

Als jij een JONGERE bent die met een kleine of grote hulpvraag zit, maar je weet niet waar je deze vraag neer moet leggen, dan daag ik je uit. De overtuiging dat als je werkelijk iets WILT, dat je het ook KUNT is het uitgangspunt. Je zult alleen de stap MOETEN zetten. MOETEN, ik MOET NIKS. Nee dat klopt helemaal, maar als je het werkelijk WILT, adviseer ik je om de stap te zetten!

Misschien heb je al veel geprobeerd maar wil het niet lukken. 

Misschien durf je de stap niet te nemen om hulp te vragen. 

Misschien wil jij wel anders zijn dan anderen 

GEEF NIET OP!

JE BENT NIET DE ENIGE!

DAT MAG!

  • IK HEB NERGENS ZIN IN
  • IK VOEL MIJ ONBEGREPEN
  • IK HEB LAST VAN DRIFTBUIEN
  • IK WORD GEPEST
  • IK HEB FAALANGST
  • IK WORSTEL MET MIJN SEXUELE GEAARDHEID
  • IK DURF NIET

In deze hectische tijd is het voor jou best een zwaar leven, en dat mag je HARDOP zeggen. Iedereen is DRUK, DRUK, DRUK en we hebben helaas soms te weinig tijd voor elkaar. AANDACHT heeft iedereen nodig.

AANDACHT wil ik je geven. Ik bied je een veilige plek waar JIJ JEZELF MAG ZIJN, waar JIJ JEZELF MAG UITEN en ik ben er voor je om je te begeleiden naar JOUW EIGEN TOEKOMST, op weg naar JOUW EIGEN ZELFSTANDIGHEID.

Ik wil het.......ik kan het......ik durf het......ik doe het!

De kern van coaching is altijd:

"HELP MIJ HET ZELF TE DOEN"

Ik ga dus niet bepalen wat en hoe je iets moet doen, we gaan samen op zoek naar mogelijkheden zodat jij jouw hulpvraag kan aanpakken. Ik ga vooral naar je luisteren en loop als het ware een stukje met je mee als het even wat minder gaat.....en laat je met liefde weer los als je weer in je eigen kracht staat!

Verander je gedachten.............................verander je leven