Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Go4it-coaching

Omdat je alles KUNT, als je maar WILT

Cognitieve Gedragstherapie is een kortdurende, gestructureerde therapievorm. Bij deze therapie proberen we samen om JOUW gedachtepatroon te veranderen, waardoor er ruimte ontstaat voor positieve gevoelens en gedragingen.

Gedachten, Gevoelens en Gedrag zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Heb je negatieve gedachten dan zal dit van invloed zijn op het gevoel en gedrag. 

De duur van een behandeling met Cognitieve Gedragstherapie is sterk afhankelijk van de problematiek. In verhouding tot veel andere therapie├źn kent deze therapie een korte behandelingsduur.

Er bestaan wereldwijd meer dan duizend therapie├źn, waarvan nog geen 10% wetenschappelijk is onderzocht. Deze therapie hoort bij deze 10% en is wetenschappelijk onderzocht. De resultaten blijken over het algemeen behoorlijk positief. Wil je meer weten? Vul het bijgaande formulier in en je krijgt binnen 3 werkdagen een antwoord.